Kurs

Levende mat som medisin

Næringsrik mat sammen med riktig vann er viktig for vår helse og forebygging av sykdommer. Sunnataggen AS anbefaler på det sterkeste å ta et kurs hos Hippocrates Helse AS for å lære mer om energirik mat. Sjekk ut kursoversikten her: 

www.hippocrates.no/levende-mat-kurs

Vital mat for mer energiChristian Daling

Ønsker du å styrke immunforsvaret ditt og avgifte kroppen, samtidig som du går ned i vekt ved å spise mat som faktisk smaker godt?

Christian Daling, lege og ernæringsekspert, holder en rekke raw food kurs sammen med ernæringsfysiolog Magnus A. Kjølen hvor du kan oppnå akkurat dette.

Disse kursene holder et høyt faglig nivå, med kursholdere som tilsammen har over 15 års erfaring med livsstilsendring, detox og vitaliserende kosthold.

En av grunnpilarene i kursene handler om å gi deg forståelsen for hvorfor mat er viktig for din helse, og hvordan du med enkle grep kan endre deler av ditt kosthold for å oppnå en helsegevinst gjennom et mer næringsrikt, avgiftende og rensende kosthold.

Konseptet handler om å styrke kroppens evne til å helbrede seg selv og hvilken mat du bør unngå for ikke å kompromittere kroppens funksjoner.

Gjennom kursene blir du kjent med de råvarene som er mest næringsrike, og hvordan du kan sette disse sammen til velsmakende og næringsrike retter. Kursene fokuserer ikke på oppskrifter. Du lærer prinsippene slik at du kan lage dette hjemme uten oppskrift – dette skal være enkelt!